top of page

Omapuolustus ehdoton

Annika Lapintie (vas) sen taas osoitti, mitä tuollaiset edustajat tekevät eduskunnassa, en väheksy hänen äänestäjiään, mutta kyllä rouva oli aivan hukassa puolustusvoimia koskevassa asiassa. Kun ihmisellä ei ole käsitystä, mitä tarkoittaa puolustusvoimat ja omapuolustus, kannattaako lähteä sellaiseen tilaisuuteen, suorastaan munaamaan itsensä. Kun ei ole siitäkään käsitystä, miten armeijassa koulutetaan ja mitä siellä opetetaan. Tietysti, jos hän olisi armeijan käynyt, niin hän ymmärtäisi, mistä on kysymys.

Ilkka Kanervan (kok) johtama työryhmä on aivan oikeassa, kun he lausunnossaan ehdottavat puolustumäärärahojen nostamista 150M€:lla vuoteen 2020 mennessä. Ainahan pitää löytää se raha jostain, ettei sitäkään velaksi tarvitse budjetoida, no meillähän on monta momenttia, mistä sen saa, esimerkiksi kehitysapuun käytetty, aivan muualle menevää rahaa, mihin se todellisuudessa on tarkoitettu. On ollut käsittämätöntä politiikkaa ajaa monta kasarmia alas ja lakkauttaa niitä, varsinkin ne, jotka sijaitsee itärajalla.

Nato asiassa olen Jussi Niinistön kanssa samoilla linjoilla, mitään ei suljeta pois, vaikkakaan en ole mikään Nato intoilija.

Facebook - Untitled
Kaikki postit
Aikaisemmat blogit
Seuraa
bottom of page