top of page

Kupla suli

MOT-ohjelma, Ylen eli meidän veronmaksajien (yle-vero) omistama yhtiö teki todellisen flopin. Yksipuolinen ohjelma, toi vain erotettujen kannan ohjelmaan, olisi olettanut tuonkin tasoisen median edustajan tasapuolisesti tuovan asioita esille. Esimerkkinä Kajaani, miksei erottajia haastateltu, miksei selvitetty Raahen asiaa, miksi ja minkä vuoksi oli erotettu yhdistyksen puheenjohtaja. Kirjan kirjoittajahan on kansanedustajaehdokkaana Oulusta, sitäkään ei tuotu esille ohjelmassa ja hänet löytää ositteesta https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/oulu. Itse olen liittynyt Perussuomalaisiin 2012 ja en ole katunut. Kyllä meilläkin on erimielisyyskiä ollut ja tulee olemaan (Rovaniemi vilahti luettelossa), mutta pärjätty on. Eräs entinen Perusuomalainen vilahti myös lehtiotsikossa, mies, joka syytti minuakin natsiksi ja vain sen takia, että olen valtuutettu ja aktiivinen sellainen.

Miksi MOT ei tee ohjelmaa vaikkapa Vantaan kokoomusporukan hajaannuksesta tai kahden keskustalaisen ilmoituksesta, että he ovat eronneet keskustan valtuustoryhmästä ja liittyneet perussuomalaisten valtuustoryhmään Uuraisilla. Kyllä kait näitä löytyy, mutta muissa puolueissa politrukit pitää huolen, ettei asiat pääse julkisuuteen, voisiko sanoa, että meillä on avoin puolue.

Kaiken kukkuraksi tämä veronmaksajien ylläpitämä median edustaja alkaa tuottamaan koraania kuunnelmana, käsittämätöntä rahan (veronmaksajien) tuhlausta.

Soinin kuplakirja.PNG

Kaikki postit
Aikaisemmat blogit
Seuraa
bottom of page