Vastapuolen paniikki


KOLMEN PÄIVÄN BANNI OHI

Elämäni ensimmäinen banni ohi. Luulin sitä vain naamakirjan aiheuttamaksi, mutta hetken järkeillessäni tajusin ajojahdin ja syyt. Huomasin sen poliittiseksi ja paikalliseksi onnettomaksi yritykseksi.

Ensimmäisenä pyydän niiltä ihmisiltä anteeksi, jotka ovat lähettäneet viestiä ja en ole voinut heille vastata Messengerissä enkä naamakirjassa esittämiinne kysymyksiin. Olen tärkeimmissä viesteissä ottanut yhteyttä s-postilla. Toisekseen pyydän anteeksi niiltä, jotka ovat yhdistetty minuun tämän bannin vuoksi. Olette joutuneet kärsimään minuun kohdistetun poliittisen ajojahdin viattomiksi osapuoliksi, olen siitä todella pahoillani, surullinen.

ILMIANTAJA, STASIN VAIKO STALININ'

Sitten itse bannin järjestäjään. Kun ihmisen päässä jotain jää puuttumaan, joko itse aiheutettuna tai ei aiheutettuna ja on tietämätön ongelman laadusta, laajuudesta, ei kukaan ylläty. Voi olla, että lähiomaisetkaan eivät edes huomaa ongelmaa, eikä poliittiset kumppanit, näinköhän. Tämä poliittinen ajojahti lähtee Rovaniemeltä, tiettyjen päivitysteni jälkeen. Näitä ilmiantajiahan oli aikanaan Neuvostoliitossa (KGB) ja Saksan demokraattisessa tasavallassa (Stasi), kytättiin naapuria, ilmiannettiin. Samoin Suomessa näitä maanpettureita oli jokaisessa puolueessa, niin kokoomuksessa, keskustassa kuin vasemmassa laidassa. Kaikilla vaaranvuosina oli oma niin sanottu ”kotiry..ä”, ymmärtänette sanan, mutta en voi sitä kirjoittaa, koska tämä sana oli yksi bannin syy, selvinnee kuvista ja tuonnempana.

TAISTELU JATKUU

Niin, kun ihmisen aivosoluista mitä olennaisesti suurin osa on poissa, tuhoutunut, ei voi vaatia paljon. Aiheutit minulle harmia, esimerkiksi lastenlasten joulujuhlassa Nivavaaran koululla 19.12.2018 klo 18:00. Kun ajattelin lähettää livelähetystä, että muutkin perheemme ja ystäviemme jäsenistä pääsee nauttimaan lastenlastemme juhlasta, esiintymisistä. Siellä huomasin, että minut on bannattu sinun ilmoitusten johdosta tai oikeastaan lapsellisen ilmiantosi johdosta, puuttuvat aivosolut. Kun heti arvasin, kenestä on kysymys, minulle ehdotettiin sinun estoa, kieltäydyin, koska pidän tärkeänä, että vihollinen on ihan iholla. No harmi oli vain hetkellinen. Mutta kyllä nostan sinulle hattua. Itselleni teki hirveästi töitä hakea nuo päivitykset omalta sivultani. Viimeisin, joka koski 24.2.2017 tehtyä päivitystä, kelasin sitä lähes kolme tuntia, siis vuoden 2017 päivityksiä. Löysin toisen helpoimmin 19.2.2014 päivitetyn päivityksen, missä mainitsin Bolšoi-areenan ja mitä siellä tapahtui. Riemuitsin päivityksessäni Suomen jääkiekkomaajoukkueen voitosta, jolloin Venäjä lensi ulos olympiakisoista maalein 3-1, Teemu Selänne teki yhden maalin. Suomea vastaan oli sekä venäläisten (ry**än) joukkue lisättynä tuomareilla ja Putinilla, Suomi oli parempi, siitä jeeees. Mehän voitimme myös talvisodan ja jatkosodan, missä isänmaallisuutesi, vaikka yritettiin Lappia aikanaan vaihtaa Karjalan kannakseen, ei onneksi. Tässä on sekin mielenkiintoinen yhtymäkohta historian päivämäärään, vaimoni isoisä kaatui 19.12.1939 Joutsjärvellä. Olen siis kansallismielinen ja isänmaallinen, entä itse.

MITEN TÄSTÄ ETEENPÄIN

Jos todella pelkäät minua poliittisena vastustajana, olen todella otettu. En ole koskaan nostanut itseäni muiden ehdokkaiden yläpuolelle, meitä tulee olemaan 14 ehdokasta ja todella hyviä sellaisia. En ole koskaan luonteeni vuoksi olettanut itseäni muita paremmaksi vaan päinvastoin, olen aina ollut joukkuepelaaja, taustalla mielelläni, kuten sinä aiemmin epäonnistuen. Epäonnistuminen varmaan ottaa koville, katkeruuskin, silläkö voittoon.

TULEVAT VAALIT

Nyt näyttää siltä, että tulette kokemaan karvaan tappion, ansiostasi(ko). Siitä tulen nauttimaan, kuten myös muut vastustajanne, ymmärrän huolesi. Rovaniemihän on tässä kaikkein tärkeimmässä roolissa, kaikille. Onko nyt käymässä toteen menneisyyden tappiosi, jää nähtäväksi, tappio tulee olemaan karvas, aina. Tulen itse panostamaan vaaleihin todella paljon ja ainoastaan joukkueen eli puolueen puolesta, en niinkään itseni vuoksi. Itse keskityn enemmän asialinjalle, sinä näköjään toisten vahingoittamiseen, onnetonta. Me nousemme voittoon.

Ei vaalitaistelua käydä somessa, se käy

dään sydämellä ja sisulla turuilla ja toreilla. Siinä Me Perussuomalaiset olemme Suomen, joskin jopa maailman parhaita. Meillä toreilla jaetaan lähiruokaa, muikkuja, kun muut tuontimakkaraa. Mutta kun olet siinä mielessä heikko vastus, paljastit itsesi tyhmillä ilmiantotoimillasi, pystyin yhdistämään hetkessä syyt. Vedit Rovaniemeläiset naamakirjakaverinikin onnettomaan toimintaasi mukaan. Tästä tulet varmaan kuulemaan, pilaat samalla puolueesi mahdollisuudet, ehdokkaidenkin. Tulette saamaan ”köniin” oikein kunnolla, omiltannekin. Että minä nautin, vaikka muuta luulit. Ala selaamaan päivityksiäni, jospa löytäisit bannin aihetta. Minua se ei hetkauta. Olen siis turuilla ja toreilla tavattavissa. Some ei välttämätön. Sitähän sinä ”reppana” et tajua, kuten ei kaverisikaan, otama sille. Ilmiantaja, surkea nimitys, sopinee sinulle. Joulumieltä kumminkin. SYDÄNTÄ JA SISUA LAPPILAISTEN PUOLESTA !!


0 katselukertaa

© 2014 by Kalervo Björkbacka

#jotainrajaa

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now