Kuka pelkää Lauraa II


Populisti Mikko Kärnä (kepuli), kirjoitti blogissaan Laura Huhtasaaresta. Totuttuun tapaan tämä populisti haukkuu taas Lauraa. Ulkopolitiikkaa ymmärtämättömäksi. Samalla Kärnä paljastaa  tyhmyytensä. Missä tai miten tämä kepuli on kerännyt kokemusta ulkopolitiikasta saati edes sisäpolitiikassa, vara kun on. 

Eduskuntavaalissa 2015 Laura Huhtasaari sai kolme kertaa suuremman äänimäärän kuin Kärnä, mitätön. Tämä populisti pääsi edyskuntaan vain varakansanedustajana. Paavo Väyrynen pysyy Brysselissä, kauanko. Ulkopolitiikkaa Kärnä on todennäköisesti oppinut rämpimällä itärajaa. Pitkin soita, vaaroja ja kannikoita. Onhan hänellä ollut rynnäkkökiväärikin kaverina, liekkö muuta.

Populisti Kärnä on lukenut mediaa. Hän on saanut ahaa elämyksen Inarin korvessa. Korvessa mielikuvitus toimii paremmin kuin ihmisten ilmoilla, kylillä. Populisti Kärnä selvittää, kuinka vaikeaa ja kallista olisi tuoda rajavalvonta länsirajalle. Rajalla toimii myös tulli. 

Valvonta edullisempaa, kuin tänne tunkeutuneiden elättäminen, elintasosurffarit. Tämä hallitus on ollut hampaaton, elintasosurffaukselle . Schengen-sopimuksen väliaikainenkin jäähylle laitto Saksassa osoitti, mitä se tarkoittaa. Kärnä ei todennäköisesti ymmärrä, pelkkä rajamies. Kärnä kirjoitti, että meinaako Huhtasaari vaikeuttaa yhteistyötä Ruotsin kanssa. No ei todellakaan. Meillä on voimassa olevat sopimukset.

Asetus Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken passintarkastuksen poistamisesta pohjoismaiden välisillä rajoilla 12 päivänä heinäkuuta 1957 tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 10/1958

Kärnä (kepuli) osoittaa jälleen kirjoituksellaan, halveksuntaa. Hän on naisvihaaja. Kärnä on kateellinen vahvoille naiselle, Laurallekin. Munaton, kuka lie. Tyhjäntoimittajakin, miten lie. Itse pidän Kärnää mitättömänä tyhjän nillittäjänä, ei jatkoon.

Laura Huhtasaari tuo väriä ja vipinää presidentin vaaliin. Pääsee parrasvaloihin, Kärnä ei. Vanhanen on surkea ehdokas, the end. Sossutantatkin sen lyö. Laura pitkälle. Paavo mustahevonen, kepun pelasti, nyt ei. Kärnät ja Sipilät vie kepun ahdinkoon. Ei seuraavien vaalien jälkeen pääministeripuolue, vihreätkin sen lyö. Perussuomalaiset nousee, Kärnä itkee. Lyhyt oli tarina sen, Kärnän.


0 katselukertaa

© 2014 by Kalervo Björkbacka

#jotainrajaa

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now