Ihmiskultti politiikassa


Perussuomalainen puolue oli aiemmin ihmiskulttipuolue. Se lähti vennamolaisuudesta ja päättyi Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen soinilaisuuteen. Perussuomalaiset juuri tämän vuoksi erottui muista puolueista. Muissa puolueissa ei koskaan ole palvottu henkilöä. Siellä palvotaan aatteita ja arvoja, jotka ovat puolueiden sääntöihin painettu, siksi vahvoja. Niin Perussuomalaisillakin, mutta niitä ei noudatettu, heikko.

Kokoomus käy hyvänä esimerkkinä. Vaikka hallitus saa arvostelua, muiden puolueiden kannatus laskee, ei kokoomuksen. Hallituksessa ajetaan vahvasti kokoomuslaista politiikkaa, kannatus pitää, muut tippuu. Perussuomalaiset olivat hallituksessa kokoomuksen aatteiden ja arvojen vankina, ei omien. Nyt se jatkuu, uudella nimellä, eri arvoilla, uuvatit. Orpo harjasi ne, kokoomuksen arvoilla. Hallintarekisteri, Kreikan tukipaketit, EU jäsenmaksut, hiilinielut, eivät ne kuulu minun arvoihin. Orpo tarjosi hillotolpan, makeaa, kohta imelää, ei maistu minulle.

Perussuomalaisessa puolueessa aiemmin noudatettiin soinilaista politiikkaa. Siihen kuului muun muassa kristillissosiaalinen aate ja ajattelutapa, katolilaisuusko, ei minun. Kristillissosiaalisuuden keskiössä ovat yhteiskunnan vähäosaiset, sairaat, lapset, vanhukset ja muut apua tarvitsevat, ne ovat minun arvot, lähimmäisenrakkaus. Kun joku erehtyi äänestämään vaikkapa tasa-arvoisesta avioliitto laista, soinilaisuutta vastaan, hänet harjattiin. Abortin kieltäminen ja eutanasian vastustaminen oli soinilaisuutta, ei minun. Itse en uskonut soinilaisuuteen, olin oma itseni. Soini oli jumalhahmo monille, ei minulle. En ole koskaan kuvia kumartanut, enkä kumarra. Se kuuluu enemmänkin sosialismiin, kommunismiin sekä diktatuuriin. Ne jotka häntä jumaloivat, lähti. Ne jotka eivät, jäivät. Suhteen kaikki tietävätkin, kovin vähäiseksi lähtijät jäivät, uuvatit. Uusia tulee, ovien ja ikkunoiden karmit vain narisee, liitoksistaan.

Perussuomalaiset jatkavat demokraattisena ja yhtenäisenä puolueena, ei halla-aholaisena, soinilaisena, vennamolaisena ja vielä vähemmän sinisoinilaisena. Perussuomalaiset ottavat takaisin käyttöön ne arvot ja aatteet, jotka oli hylätty, soinilaisuus. Demokratiaan kuuluu yhteisöllisyyden ja yksilönvapaus, ei soinilaisuuteen. Puheet ihmisvihasta ovat siis absurdi väite, soinilaisuutta uuvatteineen, katkeruutta, itse tilattua.


0 katselukertaa

© 2014 by Kalervo Björkbacka

#jotainrajaa

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now