Soini ja soinilaisten aatteet


Nyt kun tilanne on hieman rauhoittunut, tämä "kenokaula" pyytää kaikilta niilltä anteeksi, joita on loukattu. Me emme ole äärioikeistolaisia, emme Odinin sotureita miekat tanassa rajalla, eikä meistä monikaan ole Suomen Sisussa, en ainakaan minä. Me olemme vain tavallisia ihmisiä, joita yhdistää Perussuomalainen aate sekä arvot, jotka ovat betonoituja. Kentällä usea oli pettynyt hallitustyöskentelyyn, ei sen vuoksi, että tehtiin leikkauksia tai muita välttämättömiä päätöksiä. Kaikki lähti hampaattomasta omien asioiden ajamisesta hallituksessa. Kenttäväki näytti, mistä tuulee ja tuulihan se. Se että täällä riideltäisiin verisesti on aivan absurdi väite. Toimittajan keksimää harhaista höpinää, jolle ei löydy fakta pohjaa. Me olemme Lapissa yhtenäisempiä kuin aikoihin. Siitä todisteena suuret määrät yhteydenottoja ja kannustusta. Tästä on hyvä jatkaa selkäsuorana Perussuomalaisina.

Nämä harhaiset väitteet kuvaavat sitä joukkoa, jotka lähti ja jätti aatteen. Tätä kuvaa lammaslauman johtajan harhaiset höpinät.

Soini plokissaan:

http://timosoini.fi/2017/06/aina-vaarin-kuitenkin-oikein/ "Nyt kenokaulat huutaa, että lupaukset on petetty. Kuinka lapsellista. Kun ottaa vastuuta ja tekee sekä saa aikaan, on sanansa syöjä".

"On suorastaan suloista katsoa maamme valtamedian väheksyvän Suomen Sisua Perussuomalaisten puoluekokouksessa sen jälkeen kun he ovat vuosia todistelleet järjestön äärioikeistolaisuutta. Huutaneet äänensä käheäksi fasismista. Nyt se on okei?"

Näyttää siltä, että "sinisoinilaisilla" on tullut todella hätä, kun muun muassa Kike loikkasi takaisin Perussuomalaiseen kotiin. Nämä "sinisoinilaiset" luopuivat Perussuomalaisesta aatteesta vain siksi, että hallitus pysyy pystyssä, audin takapenkki lämmittää. Tässä uhrattiin ne, jotka "völjyyn" lähtivät. He eivät kanna enää Perussuomalaista saati SMP:n aatetta vaan ovat harhaisina "haapuilemassa" joko kokoomuksen tai keskustan aatteissa, surullista.

Politiikka on mielenkiintoista.

Karavaani kulkee ja kojootit ulvoo.

Sitä saa mitä tilaa.


0 katselukertaa

© 2014 by Kalervo Björkbacka

#jotainrajaa

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now