Viimeinkin järkeä tähän vakavaan ongelmaan


On hyvä muistaa, että on apua tarvitsevia, mutta on suurin osa maahantunkeutujia, jotka ovat tulleet vain paremman elämän toivossa eli elintasosurffareita, sana, jonka Riikka Slunga-Poutsalo otti käyttöön ja minkälaisen ryöpytyksen hän sai ”suvakki sakilta”. Samoin kävi myös Olli Immoselle julkaistuaan kirjoituksen fb-sivustolla, mikä oli minun mielestä huonosti ajoitettu, koska meillä oli tiedossa, että kulttuurit tulevat törmäämään ja pahasti, ei hyvästi. Eihän Ollin kirjoituksessa ollut mitään rasismiin, natsismiin tai fasismiin viittaavaa, se oli hyvä kirjoitus moni –ja multikulttuurista. Raiskaustilastot ja rikostilastot sen osoittaa, kulttuurit törmää ja josta kärsii aina raiskattu.

Keräsin tähän niitä tärkeimpiä kohtia hallituksen toimenpideohjelmasta, mitkä ovat olleet Perussuomalaisten ajamia asioita maahanmuuttopolittisessaohjelmassa. Jos Perussuomalaiset eivät olisi olleet hallituksessa ja siellä olisivat Sdp, vihreät, Rkp ja vasemmisto, tämä maahantunkeutujien tilanne olisi kaoottinen. Kyllä se nytkin on, mutta pikku hiljaa hallittu kun ymmärretty, mistä tässä loppujenlopuksi on kysymys ja hyvä niin. Parempi myöhemmin kuin ei milloinkaan.

Vasemmisto on ollut äänekkäin arvostelija hallituksen vihdoinkin saamasta turvapoliittisesta toimenpideohjelmasta. Li Andersson tarttui välittömästi sellaisiin sanamuotoihin kuten ”maahamme” (huom. me-muoto). Eikö tämä rakas isänmaa ole Anderssonille yhteinen, se ihmetyttää. Eikö vasemmistolle ole kaikkein tärkeintä oman maan ihmiset. Mistä vasemmisto olisi ottanut maahantulijoiden tarvitsemat sadat miljoonat.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/li-andersson-turvapaikkapolitiikan-uudistukset-jarkyttavaa-luettavaa/5600962

Muun muassa Lapin Kansa on tänään ottanut kantaa 80 kohdan ohjelmaan, ja sieltä ”iski silmään” kohta perheen yhdistämisestä ja miten sen toimittaja tulkitsee. Kun ohjelmassa selvästi mainitaan

”Tiukennamme perheenyhdistämisen kriteerejä ”oli se Lapin Kansassa muodossa ”Perheen-yhdistämiskriteereitä tarkennetaan”. Tässä on oppositiolle purtavaa ja kyllähän siellä ”räksytys” käy. Perussuomalaisethan ovat jo vuosien ajan vaatineet tiukennuksia perheenyhdistämiseen, koska perheenjäseniä ei ole voita varmistaa, joten tänne on etenkin Somaliasta laitettu ”lapsi” ja sen jälkeen aloitettu perheenyhdistäminen. Perheeseen on sitten kuulunut serkut ja serkkujenserkut, kummit ja kummienkaimat sekä tietysti kaverit.

Sitten maailmalla lehdet kirjoittivat tällä viikolla, että Suomi jakaa kaikille ihmisille 800 euroa kuussa puhtaana käteen. Minkälainen ryntäys tästä saadaan aikaan, kun pelkästään Sipilän omakotitalo sai mittaamattoman ryntäyksen.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/800-euroa-kuussa-kaikille-suomen-ehdotus-villitsi-maailman-mediat-kela-kertoo-miten-asia-todella-on/5598976

Sopimukset luovutuksista pitää saada pikaisesti kuntoon. Se tehtävä kuuluu ulkoministeri Timo Soinille, joka on jo aloittanut neuvottelut muun muassa Irakin kanssa. Aikaisemmat hallitukset eivät ole tähän kyenneet, ulkoministeri Tuomioja (sd) oli haluton tai saamaton tämän sopimuksen tekoon, minkä muut pohjoismaat olivat saaneet aikaan.

http://yle.fi/uutiset/ruotsi_solmi_irakin_kanssa_sopimuksen_turvapaikanhakijoista/5823509

Onneton ja ponneton Dublin-sopimus, jota ei ole noudattanut kukaan missään EU-maassa.

Ote Perussuomalaisten eduskuntaryhmän tiedotteesta:

”Suomi on Euroopan pussinperä, jonka jälkeen turvapaikanhakijat eivät enää jatka eteenpäin. Siksi hallituksen linjaus siitä on tärkeä, että jos Dublin-järjestelmää ei saada toimimaan, Suomi valmistautuu ottamaan kansalliset keinot käyttöön turvapaikanhakijatilanteen hallitsemiseksi”

Hallituksen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma 8.12.2015

Suomen lyhyen aikavälin tavoitteena on katkaista turvapaikanhakijoiden hallitsematon virta maahamme ja saada turvapaikkakustannukset hallintaan sekä kotouttaa tehokkaasti turvapaikan saaneet.

 • Suomi vaatii voimakkaasti EU:n jäsenmailta ulkorajavalvontaa

 • Ylläpidämme valmiutta rajavalvonnan väliaikaiseen palauttamiseen Schengenin sisärajoille

 • Tiukennamme perheenyhdistämisen kriteerejä (Perussuomalaisten hallitusohjelmasta)

 • Väärien tietojen antaminen viranomaiselle vaikuttaa suoraan turvapaikan saamiseen

 • Hallinto-oikeuden tekemästä kielteisestä turvapaikkapäätöksestä valittava henkilö ei jää valituksen käsittelyajaksi Suomeen (nyt on kysytty, lähdetkö vapaaehtoisesti ja kun on kieltäytynyt ohjeistuksen mukaisesti, on annettu valmiiksi täytetyt paperit, että voi aloittaa valitus rumban)

 • Edellytämme Dublin-järjestelmän toimivuuden palauttamista (sopimus, mitä kukaan ei ole noudattanut EU:ssa)

 • Palautamme ns. Dublin-tapaukset välittömästi

 • Torjumme alaikäismenettelyn väärinkäyttöä (partaturpa lapset)

 • Majoitamme turvapaikanhakijoita myös teltta ja konttimajoitukseen (Jussi Halla-ahon esitys teltoista Tornioon ja mikä ”suvakki” meteli)

 • Järjestelykeskuksessa vietetystä ajasta ei makseta vastaanottorahaa eikä muita sosiaalietuuksia (ulkomaan lehdistössä mainostettu, että Suomessa maksetaan 800 euroa verottomana käteen)

 • Tehostamme maasta poistamista sekä varaudumme maasta poistamisten määrän merkittävään kasvuun

 • Terroristijärjestöksi luokitteleman organisaation toimintaan osallistumisen sekä matkustamisen ulkomaille terrorismirikoksen tekemistä varten ja tällaisen matkustamisen rahoittamisen kriminalisointi (kansanedustaja Väätäisen (sd) ehdotus terroristien kuntoutuksesta sotavamma sairaalassa oli aivan järjetön esitys, no hän ei uusinut kansaedustaja paikaansa)

 • Edellisen jälkeen säädämme mahdollisuuden mitätöidä Suomen kansalaisuus terrorismitoimiin osallistuneilta kaksoiskansalaisuuden omaavilta henkilöiltä

 • Parannamme vastaanottokeskusten ja niiden ympäristön turvallisuutta; vastaanottokeskuksille laaditaan järjestyssäännöt päivittäisellä ilmoittautumisvelvollisuudella vastaanottorahan edellytyksenä (olen jo aikaa sitten ehdottanut tätä valvontaa ja partaturvat lukkojen taakse yöksi)

 • Selvitetään turvapaikanhakijoiden vaikutus sisäiseen turvallisuuteen ja kustannuksiin (tätä kustannuslaskentaa olemme vaatineet)

 • Edellytämme maahantulijoilta selkeää sitoutumista suomalaisen yhteiskunnan sääntöihin (sama kuin useassa arabimaassa, ”maassa maan tavalla tai maasta pois”)

 • Turvapaikanhakijan tuen taso on alhaisempi kuin työmarkkinatuen taso (selvä merkki, ettei täällä hyväksytä elinasosurffareita)

 • Pyrimme käyttämään vastaanottorahan sijaan ruoka- ja vaatekuponkeja (kaikkein paras ja halvin ratkaisu ja nähdään, kuka oikeasti tarvitsee apua ja kuka ei)


0 katselukertaa

© 2014 by Kalervo Björkbacka

#jotainrajaa

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now